Santi Vila, conseller d'Empresa i Coneixement, avui a Ripoll (ACN)
Santi Vila, conseller d'Empresa i Coneixement, avui a Ripoll (ACN)
Ripoll

Vila: Els Mossos "encara haurien estat millor" sense les "argúcies" del govern espanyol

El conseller d'Empresa i Coneixement creu que els Mossos han actuat de manera exemplar, però que "no han tingut sempre totes les facilitats per accedir a tots els canals d'informació"

RedaccióActualitzat

Santi Vila se suma a les crítiques al govern espanyol per la gestió de la informació en els atemptats de Barcelona i Cambrils.

El conseller d'Empresa i Coneixement considera "exemplar" la feina dels Mossos d'Esquadra. Vila creu que els ciutadans "es perceben molt ben protegits, perquè l'actuació ha estat impecable", però considera que "encara hauria estat millor" sense les "argúcies polítiques tontes" del govern de Rajoy, que "limiten la possibilitat de garantir una plena seguretat".

"Tothom s'haurà de justificar, i explicar, amb llum i taquígrafs, per què, de vegades, els Mossos d'Esquadra -sent com són la policia integral de Catalunya- no han tingut sempre totes les facilitats -de fet encara no les tenen- per accedir a tots els canals d'informació que ens permeten garantir encara una millor activitat."

Santi Vila ha fet aquestes declaracions a Ripoll, on s'ha trobat amb la comunitat musulmana i amb empresaris ripollesos. L'objectiu era donar suport institucional al col·lectiu islàmic de Ripoll, que "s'ha vist afectat" per un acte que Vila ha deixat clar que "no representa l'islam".

Des de la comunitat musulmana han agraït la trobada amb el conseller i el suport que reben des de la Generalitat. A la reunió s'ha parlat de la necessitat de treballar amb les empreses del sector industrial per no excloure futurs treballadors musulmans.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut