Veïns participen en la xoriçada.
Els veïns es van organitzar en una plataforma en contra de la construcció de l'Hotel Palau fa cinc anys.
Barcelona

Veïns de Barcelona organitzen una xoriçada contra l'Hotel del Palau

L'Ajuntament de Barcelona ha presentat un recurs contra la sentència del TSJC de protegir les tres finques on estava previst projectar l'Hotel del Palau.

RedaccióActualitzat
Veïns de Barcelona han convocat una xoriçada en contra del recurs de cassació presentat per l'Ajuntament de la ciutat contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de protegir les tres finques on estava previst projectar l'Hotel del Palau.

La portaveu de l'Associació de Veïns del Casc Antic, María Mas, ha explicat que la lluita judicial serà llarga però "guanyar un contenciós és important", recordant que darrere d'aquest projecte hi ha el cas de corrupció del Palau de la Música.

Els veïns es van organitzar en una plataforma en contra del projecte fa cinc anys i ara es coordinen en una xarxa veïnal de Ciutat Vella al costat de veïns de la Barceloneta, el Gòtic i el Born, entre altres.

Mas ha explicat que la seva major dificultat actual és econòmica, ja que recórrer a una instància superior requereix uns 2.000 euros i han obert un compte per recollir col·laboracions.

Anar al contingut