El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, i la portaveu del partit, Montserrat Surroca (ACN)
El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, i la portaveu del partit, Montserrat Surroca (ACN)
Barcelona

Unió no arriba a un acord amb els bancs i es veu abocada a un concurs de creditors

En una carta, Espadaler diu que se li fa difícil definir el futur del partit i que els militants han de decidir cap a on va

Actualitzat

Unió Democràtica de Catalunya no ha arribat a un acord amb els bancs i es veu abocada a engegar un concurs de creditors. Els democratacristians estaven negociant per arribar a un conveni que permetés garantir la viabilitat econòmica del partit que ara mateix té un deute acumulat de 19 milions d'euros. Mentrestant ja s'estaven impulsant iniciatives com un ERO o la venda de la seu central.

En una carta a la militància, el secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, afirma que li dol anunciar que, acabat el termini fixat, no han arribat a tancar cap acord amb els creditors. Feia mesos que Unió havia presentat un preconcurs i, entre altres mesures, havia presentat un ERO i havia posat la seu en venda. Espadaler admet que és necessari assumir la realitat per difícil que sigui i que se li fa difícil definir el futur d'Unió però assegura als militants que les idees que defensa el partit són necessàries i plenament vigents. També els diu que està a les seves mans la decisió d'anar cap a un final de camí o cap al principi d'un projecte renovat.

Anar al contingut