Unes 400 persones s'informen a Mollerussa sobre noves varietats de fruita d'os, com el préssec pla amb pell de nectarina

Mollerussa.- Unes 400 persones assisteixen aquest dijous a Mollerussa a una jornada organitzada per l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) sobre noves varietats de fruita d'os i la sortida que tenen al mercat. Actualment s'està fent molta recerca en préssec pla, també anomenats 'paraguayos', un grup que està generant molt interès entre els pagesos ja que el consumidor cada vegada el valora més i els preus són bons. Per exemple, a Mollerussa s'ha pogut veure una nova varietat de préssec pla amb pell de nectarina, la platerina, que té l'avantatge que es pot menjar sense pelar i aporta encara més comoditat en el consum. Una altra novetat que s'ha presentat aquest dijous una nectarina amb ell de pruna.<br/><br/>
Unes 400 persones s'informen a Mollerussa sobre noves varietats de fruita d'os, com el préssec pla amb pell de nectarina

Unes 400 persones s'informen a Mollerussa sobre noves varietats de fruita d'os, com el préssec pla amb pell de nectarina

Mollerussa.- Unes 400 persones assisteixen aquest dijous a Mollerussa a una jornada organitzada per l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) sobre noves varietats de fruita d'os i la sortida que tenen al mercat. Actualment s'està fent molta recerca en préssec pla, també anomenats 'paraguayos', un grup que està generant molt interès entre els pagesos ja que el consumidor cada vegada el valora més i els preus són bons. Per exemple, a Mollerussa s'ha pogut veure una nova varietat de préssec pla amb pell de nectarina, la platerina, que té l'avantatge que es pot menjar sense pelar i aporta encara més comoditat en el consum. Una altra novetat que s'ha presentat aquest dijous una nectarina amb ell de pruna.