La Joyce i en Frank Dodd
La Joyce i en Frank Dodd (Font: diari Kent Online)
Dartford

Moren plegats el mateix dia després de 77 anys casats

Coincidint amb el seu aniversari de casament, l'hospital on estaven ingressats els va ajuntar els llits perquè es poguessin agafar de la mà i morir plegats

RedaccióActualitzat

Es van conèixer d'adolescents i després de 5 anys de festeig es van casar. Un matrimoni que ha durat 77 anys, durant els quals la Joyce i en Frank Dodd han tingut 5 fills, 12 nets, 10 besnets i 2 rebesnets.

Després de vuit dècades plegats, la parella britànica de 97 i 96 anys han mort el mateix dia amb només 14 hores de diferència, a Dartford, al Regne Unit. I ho han fet pocs dies després del seu aniversari de boda.

Per celebrar-ho, l'hospital on es trobaven ingressats els van traslladar a la mateixa habitació i els van ajuntar els llits perquè es poguessin agafar la mà. Segons ha declarat una de les filles a un diari local, "va ser molt especial".

Fa uns mesos en Frank va ingressar-hi per una insuficiència cardíaca. Unes setmanes després hi anava la Joyce, que acabava d'emmalaltir. La dona va ser hospitalitzada en una altra planta. 

El matrimoni va morir el 8 d'abril i ara la família ha donat a conèixer la història per demanar donacions en memòria dels seus pares per a la Fundació Britànica del Cor i per a l'Institut d'Investigació sobre el Càncer al Regne Unit.  

En un comunicat, els fills i els nets del matrimoni han expressat que "la Joyce i en Frank van gaudir de 77 anys de feliç matrimoni i en els darrers anys, quan la seva salut va empitjorar, van seguir cuidant l'un de l'altre i van estar junts fins al final".

Anar al contingut