Canet de Mar

Una família de Canet de Mar denuncia els Mossos després que els van detenir per error

Una família de Canet de Mar ha denunciat els Mossos d'Esquadra després que aquest divendres els van detenir per error. Els Mossos els van confondre amb els presumptes autors d'un atracament a un banc però ells hi no van tenir res a veure i ara han posat una denúncia als Mossos per lesions i maltractaments. La família va quedar en llibertat un cop van arribar a comissaria. Els Mossos han demanat disculpes per l'error i han reconegut que els van tractar amb contundència, com estableix el protocol per a presumptes atracadors armats.

Actualitzat
Els tres membres d'una família de Canet de Mar anaven cap a l'hospital en cotxe aquest divendres quan, enmig de la carretera, els Mossos d'Esquadra els van confondre amb els atracadors d'una sucursal bancària. Diferents dotacions de la policia els van detenir i els van portar a comissaria.

Ara, aquesta família denuncia que se'ls va maltractar i insultar durant la detenció, sobretot al fill, que ja tenia una lesió al braç. Per això han posat una denúncia per lesions i maltractaments contra els Mossos d'Esquadra.

El cos policial ha demanat disculpes per l'equivocació, però asseguren que es va actuar amb contundència perquè es va aplicar un protocol que en casos d'atracament els permet actuar així.
 
Mentrestant, els autèntics atracadors encara continuen lliures.
Anar al contingut