Futbol

Una estelada gegant davant del Liceu rep els directius de Barça i Reial Madrid abans del dinar de directives

Aquest migdia s'ha fet el tradicional dinar de directives, que aquesta vegada ha tingut un escenari ben especial, el Gran Teatre del Liceu. Els directius del Barça i del Reial Madrid han estat rebuts amb una estelada gegant que hi havia desplegada en un edifici dels voltants, preludi del que es pot viure aquest vespre al Camp Nou.

Actualitzat
Aquest migdia s'ha fet el tradicional dinar de directives, que aquesta vegada ha tingut un escenari ben especial, el Gran Teatre del Liceu. Els directius del Barça, amb el president Sandro Rosell al capdavant, han estat els primers d'arribar, i al cap d'una estona ho ha fet l'autocar amb Florentino Pérez i la seva directiva. Durant el dinar, segur que deuen haver tingut temps de parlar de futbol, i també d'altres coses. En un edifici situat davant de l'entrada, un grup d'aficionats ha desplegat una estelada gegant, preludi del què es pot viure aquest vespre al Camp Nou.

El menú del dinar de directius ha estat el següent: amanida de llamàntol, filet de vedella amb salsa de foie i crema catalana amb pinya caramelitzada. En un ambient cordial, les directives han abandonat el Liceu juntes, on  dos autocars els estaven esperant a la porta. Després de les respectives salutacions, primer han marxat els directius del Reial Madrid, amb Florentino Përez al capdavant i darrera d'ells, l'autocar amb la junta del Barça, encapçalat per Sandro Rosell. Cap dels dos presidents ha fet declaracions ni a l'entrada ni a la sortida malgrat l'expectació mediàtica.
Anar al contingut