Domicili on hi ha hagut l'assassinat de la dona apunyalada
Domicili on hi ha hagut l'assassinat de la dona apunyalada
Tenerife

Una dona de 46 anys mor apunyalada per la seva exparella a Tenerife

El presumpte autor de la mort de la que és la primera víctima de violència masclista de l'any és detingut després de tenir un accident quan fugia

Actualitzat

Primera víctima mortal de la violència masclista aquest any a l'estat espanyol. Una dona de 46 anys ha estat assassinada a Tenerife.

El presumpte agressor és la seva exparella, un home de 68 anys que van detenir després de tenir un accident amb el cotxe quan intentava fugir.

Els fets van passar divendres cap a les nou del vespre, a la localitat de Los Realejos. Tot indica que la víctima va ser apunyalada i en presència d'una nena d'uns 9 anys.

 

 

L'home va abandonar el domicili amb la nena de 9 anys, neta de la víctima i que ell havia reconegut com a filla. Primer va portar la nena a casa d'uns familiars de Puerto de la Cruz, on després la Guàrdia Civil la va localitzar.

Després va continua la fugida per l'autopista del nord de Tenerife, on va ser interceptat per la Guàrdia Civil després de tenir un accident en què va quedar ferit molt greu. L'home està ingressat sota custòdia policial en un entre hospitalari de Tenerife.

L'any 2017, a l'estat espanyol van morir 48 dones a causa de la violència masclista, 8 nens van ser assassinats i 27 menors van quedar orfes. Unes dades oficials pitjors que les del 2016.

 

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut