Barcelona

Una avaria a Sants provoca retards de fins a mitja hora a les línies de rodalies de Renfe

Una nova avaria a l'estació de Sants, a Barcelona, ha provocat retards d'uns trenta minuts a gairebé totes les línies de rodalies de la ciutat. El problema s'ha localitzat al canvi d'agulles de Sants, cosa que ha fet circular amb retard els trens de les línies C-1, C-3, C-4 i C-7, les que van entre l'Hospitalet i Maçanet, Vic i Martorell, i també la que uneix Manresa i Sant Vicenç de Calders.

Actualitzat

Segons han informat, tant des de Renfe com des de l'empresa administradora de les vies, Adif, els retards han oscil·lat entre els quinze i els trenta minuts. L'avaria s'ha detectat a la una del migdia i s'ha arreglat una hora després, però, tot i això, les demores s'han mantingut fins a les quatre.

Sobre l'origen de la incidència, l'Adif assegura que les causes "podrien ser alienes" a l'empresa gestora. Els nous retards a la xarxa de rodalies s'han produït el mateix dia en què la Generalitat ha advertit Renfe que l'any 2010, quan es liberalitzi el transport ferroviari, podria perdre la concessió de les línies de rodalies.

Anar al contingut