Barcelona

Una agència de viatges de Barcelona estafa una quarantena de clients i tanca sense donar explicacions

El propietari ha tancat l'oficina d'un dia per l'altre i els clients s'han trobat que els serveis pels quals havien pagat no han estat, en realitat, contractats

RedaccióActualitzat

Una quarantena de persones ja haurien presentat denúncia contra el propietari de l'agencia de viatges Austral de Barcelona. Es consideren estafats perquè han comprat bitllets d'avió i a l'hora d'embarcar s'han trobat que la reserva s'havia cancel·lat o no s'havia pagat. Els afectats anaven a l'Argentina, Bolívia, Cuba o l'Equador. Aquest dimecres, a l'aeroport de Bolívia un noi es va quedar a terra. La mare viu a Barcelona i ha perdut 1.400 euros en bitllets. Els havia comprat a l'agost.

 

Els afectats s'estan agrupant a través de les xarxes socials. N'hi ha que han perdut fins a 7.000 euros. Són, en molts casos, els estalvis que tenien per retrobar-se amb la família.

Un cas és la Viviana, que ja ha anat als Mossos a denunciar-ho. No ha pogut viatjar a l'Argentina tot i que confiava tenir bitllet perquè l'havia pagat.

"El dia 11 de novembre, un dia abans de viatjar, perquè el meu vol era el 12, vaig a fer el check-in pel web i em diu com que el meu viatge estava cancel·lat, anul·lat o que ja se n'havia anat. I em diuen que no figuro com a passatgera. Que havia fet la reserva però no s'havia pagat. I a la nit veig que la mateixa empresa que m'havia cobrat el bitllet anterior, m'havia robat 900 euros del meu compte."

L'agencia de viatges ja fa uns dies que està tancada. TV3 ha intentat posar-se en contacte amb el propietari però té el telèfon apagat. I tampoc ha repost als seus clients.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut