Sant Adrià de Besòs

Un tiroteig a Sant Adrià de Besòs acaba amb tres nens i dos adults ferits

Cinc persones, tres de les quals nens, han resultat ferides aquesta nit a conseqüència d'un tiroteig entre diferents famílies en un parc del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. Segons fonts policials, el succés ha tingut lloc entre dos quarts d'onze i les onze, després que diversos nens que jugaven en un parc es barallessin i anessin a buscar les seves respectives famílies. Minuts més tard van baixar al parc adults armats amb navalles i armes de foc. Els ferits estan ingressats a l'Hospital del Mar i al Sant Joan de Déu d'Esplugues. Evolucionen favorablement.

Actualitzat

Dos menors, de 8 i 15 anys, es troben ingressats a planta a l'Hospital del Mar de Barcelona. Segons el cap de guàrdia, estan estables i la seva vida no corre perill. La nena de 15 anys, que presentava una ferida molt greu, està fora de perill però amb un pronòstic greu: la bala li va entrar pels glutis i li va sortir per la paret abdominal.

L'altre menor, una nena de 2 anys, està ingressat a planta al Sant Joan de Déu per una ferida de bala als bessons. Segons fonts hospitalàries, la lesió "no presenta complicacions". Els dos adults, de 21 i 45 anys, són al centre sanitari de la Barceloneta. El primer, amb una ferida de bala al peu i, el segon, un home aliè a la baralla que venia de treballar, amb una al tou de la cama. El seu estat és menys greu que el dels menors.

Els fets van passar en un parc situat entre els carrers Saturn i Venus després que diversos nens que jugaven es van barallar i van anar a buscar les respectives famílies. Minuts més tard els adults es van trobar en aquest parc, uns armats amb ganivets i altres amb armes de foc.

Finalment hi va haver una baralla on es van sentir diversos trets a conseqüència dels quals van quedar cinc persones ferides, entre ells la nena de 2 anys i els dos nens de 8 i 15. Els veïns van alertar la policia dels fets, però quan hi van arribar les patrulles dels Mossos d'Esquadra ja no hi quedava ningú. Ara s'estan investigant els fets i es busca els participants en la baralla.

Anar al contingut