Stuttgart

Un nou Nokia permetrà actualitzar el Facebook des de la pantalla d'inici del mòbil

Nokia ha anunciat el llançament de tres nous terminals: el X3, el X6 i el N97 mini i la signatura d'un acord amb Facebook. Els clients del fabricant de telèfons finlandès podran actualitzar el seu estat i ubicació directament en el seu compte de Facebook a través de la pantalla d'inici del seu telèfon mòbil. El nou servei estarà disponible en primícia en la versió mini de l'N97, un terminal més petit que aquest, amb una pantalla de 3,2 polzades i que sortirà a la venda a l'octubre a 450 euros.

Actualitzat
Nokia ha anunciat també el llançament del model X6 dissenyat per reproduir fins a 35 hores de música amb 32 gigues de memòria i pantalla tàctil que es començarà a vendre abans que acabi l'any per 450 euros.

L'altra llançament és el del model X3, un terminal més barat -uns 115 euros- dirigit als joves, amb moltes prestacions musicals, ràdio integrada i càmera de 3,1 megapíxels.

D'altra banda, Nokia incorporarà el sistema operatiu Linux als seus telèfons mòbils. Es tracta d'una adaptació del sistema lliure que portarà el nou N-900 que la multinacional finlandesa comercialitzarà l'any que ve.
Anar al contingut