Aplec del Caragol a Lleida
Celebració de la festa gastronòmica a l'Aplec del Caragol
Lleida

Un mosso fora de servei és apunyalat a l'Aplec del Caragol

Un mosso fora de servei i membre d'una penya de l'Aplec del Caragol ha resultat ferit a dos quarts de cinc de la matinada d'aquest diumenge. L'agent ha presenciat una baralla prop de la zona de les firetes mentre participava a la festa i ha decidit intervenir-hi, quan ha rebut dues ganivetades, una a la cama i una altra a l'espatlla. El ferit està ingressat a l'Hospital Arnau però no té afectat cap òrgan vital.

Actualitzat
El president de l'Aplec del Caragol, Xavier Pérez, ha explicat que els fets han passat fora del recinte. L'incident ha estat el punt més negatiu de la festa, en la qual els serveis sanitaris han hagut de fer 146 actuacions, principalment per contusions, cremades i picades, mentre que s'ha reduït el nombre de comes etílics.

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut dues persones presumptament implicades en l'agressió, mentre que la tercera, que s'ha escapat, ha estat arrestada més tard pels Mossos d'Esquadra.

L'Aplec del Caragol és una festa gastronòmica que té com a principal ingredient el cargol i que se celebra anualment a la ciutat de Lleida.
Anar al contingut