Barcelona

Un mort i sis ferits greus en tres accidents de trànsit

Tres accidents de trànsit a les carreteres catalanes la matinada de dissabte a diumenge han acabat amb un balanç d'un mort, sis ferits greus i cinc de lleus. De moment no se sap la causa de l'accident mortal.

Actualitzat

El primer accident ha tingut lloc a quarts d'una de la matinada a la BV-5108 a Cardedeu (Vallès Oriental). La víctima, un home de 38 anys, ha resultat ferit greu després de sortir de la carretera i xocar contre un arbre. L'home l'han evacuat a l'Hospital de Granollers.

Sis hores més tard, a Soses (Segrià) s'ha produït l'accident més greu. Un xoc entre dos turismes a la LP-7041 ha provocat la mort d'una jove de 25 anys i quatre ferits greus d'entre 24 i 33 anys. Per a aquest accident s'han mobilitzat nou dotacions de bombers, ja que hi havia quatre persones atrapades dins el cotxe. La jove ha mort a l'acte, mentre que els quatre ferits els han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

A quarts de vuit del matí un altre accident entre dos vehicles a Caldes de Malavella (la Selva) ha provocat una víctima ferida greu i cinc més ferides lleus. La via ha quedat tallada durant un quart d'hora però no ha provocat problemes de trànsit.

Finalment, un noi de 26 anys ha resultat ferit molt greu a tres quarts de vuit del matí en ser atropellat per un cotxe a la N-340 al seu pas pel Vendrell (Baix Penedès). El jove es troba a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Anar al contingut