Múrcia

Un mort i quatre ferits en estavellar-se una avioneta a prop de l'aeroport de San Javier, a Múrcia

Una avioneta en què viatjaven cinc persones d'una mateixa família s'ha estavellat aquest matí a Múrcia, a prop de l'aeroport de San Javier. En l'accident ha mort el pare, que pilotava l'aparell, i l'àvia i la mare han quedat greument ferides. Les dues filles de la parella, en canvi, només tenen contusions lleus. L'avioneta Pipper, amb matrícula EC-IYY, ha sortit de l'aeroport de Guadalajara i ha xocat contra la carretera F-48, a la rodalia del Mar Menor, per causes encara desconegudes.

Actualitzat
Segons l'Ajuntament de San Javier, l'avioneta ha tingut algun problema prop de l'aeroport de la localitat. L'aparell ha intentat fer un aterratge d'emergència en un aparcament d'una cooperativa, però ha xocat contra el moll de càrrega de les instal·lacions de l'empresa. De totes maneres, l'accident encara l'ha d'analitzar la comissió d'investigació d'accidents aeris de l'aeròdrom.

En l'accident ha mort el pilot. La dona, que respon a les inicials MP.M.M., té traumatisme cranioencefàlic i ha estat traslladada a l'hospital Virgen de la Arrixaca, de Múrcia. La mare del pilot, amb traumatisme abdominal, està ingressada a l'hospital Virgen del Rosell. Les dues filles del matrimoni han estat traslladades a l'hospital Los Arcos, a Santiago de la Ribera.

Amb aquest accident, ja són 82 les persones que han mort en sinistres d'avionetes a Espanya en els últims cinc anys. L'accident més greu ocorregut en aquest període va ser el 10 d'octubre del 2001, quan van perdre la vida deu persones en precipitar-se sobre el mar, prop de l'arxipèlag dels Columbrets, a Castelló, en un aerotaxi que havia sortit de Barcelona amb destinació a Orà, a Algèria.
Anar al contingut