Granada

Un jove mor atropellat per un tren quan travessava la via amb bicicleta a Granada

Un jove ha mort atropellat per un tren al municipi d'Illora, a Granada, quan travessava les vies amb bicicleta. Els fets han passat a l'estació de Calcinal a quarts de tres de la tarda. Sembla que el jove no s'ha adonat que s'acostava el tren, que l'ha atropellat i ha quedat inutilitzat, segons fonts d'Adif. L'accident ha obligat a tallar el trànsit ferroviari durant dues hores i als passatgers del comboi, que feia el trajecte Granada-Almeria, els han traslladat a un altre tren per continuar el viatge. Cap a les cinc de la tarda s'ha pogut fer l'aixecament del cadàver i s'ha restablert el trànsit.

Actualitzat

El jove, J. G. D. M., de 15 anys, tot i que en principi s'havia dit que en tenia 13, era fill d'un agent de la Guàrdia Civil. Malgrat que treballadors de Renfe l'han intentat avisar del perill de travessar la via en aquell moment, el noi no els ha sentit perquè duia uns auriculars posats.

L'accident ha passat a dos quarts de tres de la tarda, quan el noi ha travessat l'andana d'un costat a l'altre de l'estació, que és un punt d'intercanvi de trens en què no es fan parades. Davant de l'estació hi ha un camp de futbol que habitualment fan servir els joves de la zona.

Anar al contingut