El foc és a prop de la serra Calderona
El foc és a prop de la serra Calderona
València

Els bombers esperen tenir perimetrat a la tarda el foc de Gàtova, al País Valencià

Uns 300 mitjans terrestres i una vintena d'aeris treballen per apagar aquest incendi que afecta, fins ara, unes 270 hectàrees, prop del parc natural de la serra Calderona

RedaccióActualitzat

Un incendi declarat aquest dimecres al vespre amenaça el parc natural de la serra Calderona, al País Valencià, entre les províncies de Castelló i València. El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha assenyalat que el foc ha començat al terme municipal de Gàtova, al Camp de Túria. En tot cas, el director general d'Emergèncias de la Generalitat Valenciana, José María Ángel, ha dit que aquesta tarda el foc podria quedar perimetrat:

Hi treballen uns 300 mitjans terrestres i una vintena d'aeris. La zona afectada és, fins ara, d'unes 270 hectàrees. El foc ha obligat a tallar la carretera CV-25, que uneix Gàtova amb Altura, a l'Alt Palància.

Les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia indiquen que, a la zona de l'incendi, el vent de ponent es calmarà i girarà a nord-oest. Això podria facilitar que el foc es controlés més aviat.

Anar al contingut