Huéscar, Granada
Huéscar, Granada
Huéscar

Un home mata la seva dona a Huéscar, Granada, a cops de destral

RedaccióActualitzat

Nou possible cas de violència masclista a Huéscar, a Granada. Un home de 71 anys hauria assassinat la seva dona, de 66 anys, a cops de destral i després s'ha penjat.

Els cadàvers els ha trobat a les 9 del matí, a casa seva, la filla del matrimoni. Segons la Guàrdia Civil, que investiga el cas, els primers indicis apunten que l'home hauria mort la dona i després s'ha suïcidat.  

A la Guàrdia Civil no li consten denúncies prèvies per maltractament entre la parella, com tampoc figuren als jutjats de Huéscar ni al centre municipal d'atenció a la dona, segons ha indicat l'alcalde de Huéscar, José García Giralte:

"Els veïns tampoc coneixien que hi hagués desavinences entre el matrimoni".

Es tractava d'un matrimoni amb dos fills majors d'edat que vivien independitzats. Segons l'alcalde era habitual veure'ls pel poble passejant, ja que feia poc que s'havien jubilat.

La parella era coneguda al poble perquè van regentar durant molts anys una carnisseria i una fàbrica d'elaboració d'embotits.

El crim ha "commocionat" als veïns d'aquest municipi d'uns 8.000 habitants situat a la zona nord de la província de Granada.

L'Ajuntament ha celebrat aquest matí de dissabte un ple extraordinari en què ha decretat un dia de dol i secundarà dilluns una concentració de repulsa al costat d'associacions de dones i altres col·lectius.

Anar al contingut