Els Mossos d'Esquadra han acordonat el carrer de la Cera. (Foto: ACN)
Els Mossos d'Esquadra han acordonat el carrer de la Cera. (Foto: ACN)
Barcelona

Un home d'uns 50 anys mor apunyalat al barri del Raval de Barcelona

Una disputa entre dos homes ha començat al voltant de les deu de la nit i ha acabat de manera tràgica amb l'apunyalament mortal d'un dels implicats. Els fets han passat al carrer de la Cera cantonada amb carrer de la Reina Amàlia.

RedaccióActualitzat

Un home d'uns 50 anys ha mort apunyalat aquest dimarts a la nit al barri del Raval de Barcelona. Segons informa l'Agència Catalana de Notícies, la víctima és d'origen dominicà i els Mossos d'Esquadra busquen l'agressor, també de la mateixa nacionalitat. La disputa entre els dos homes ha començat al voltant de les deu de la nit i ha acabat de manera tràgica amb l'apunyalament mortal d'un dels implicats.

El cos de la víctima ha quedat estirat a terra al carrer de la Cera cantonada amb carrer de la Reina Amàlia. Efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana han acordonat la zona i han desplegat un tendal per protegir el cos de la víctima i recollir indicis per investigar.

Els Mossos d'Esquadra miren de saber si la disputa ha començat dins d'un pis de la zona i ha acabat al carrer o bé si l'agressió s'ha produït directament al mateix carrer de la Cera.

Anar al contingut