Les armes que l'home tenia a casa seva (@mossos)
Les armes que l'home tenia a casa seva (@mossos)
Canyelles

Un home amb un brot psicòtic dispara amb una arma de caça i s'atrinxera a casa seva a Canyelles

Una estona després, l'home s'ha entregat a la policia, sense haver ferit ningú

RedaccióActualitzat

L'home amb un brot psicòtic que s'ha atrinxerat aquesta tarda a casa seva de Canyelles (Garraf), armat amb una carrabina, que ha realitzat diversos trets a l'aire sense causar ferits i que amenaçava de suïcidar-se, s'ha entregat als Mossos d'Esquadra.

Els agents del GEI havien acordonat els voltants del domicili de l'home, que té uns 54 anys i després agents de la Unitat de Segrestos i Extorsions han començat a negociar amb ell perquè deposés la seva actitud. Finalment, l'home ha abandonat el domicili deixant l'arma a l'interior de l'habitatge i ha estat traslladat després a un centre psiquiàtric.

Una vegada que s'ha entregat, els Mossos han entrat al domicili de l'home on han trobat mitja dotzena d'armes de foc. L'home s'havia tancat aquesta tarda a l'interior del seu domicili i ha efectuat diversos trets a l'aire amb una arma de caça del calibre 22, a l'hora que amenaçava amb "volar el cap" a tot aquell que pretengués acostar-se a ell.

El succés ha mobilitzat agents de la policia catalana a Vilanova i la Geltrú (Garraf) i efectius dels GEI dels Mossos d'Esquadra, que han enviat els seus especialistes en segrestos per negociar amb l'home atrinxerat.

 

 

 

Anar al contingut