Un gol de Sellarès manté les opcions d'ascens del Badalona tot i perdre a Leganés 2-1

El Badalona manté intactes les seves opcions de continuar endavant en les eliminatòries del "play-off" d'ascens a Segona A, tot i perdre aquest diumenge en la seva visita a l'estadi municipal de Butarque. Els escapulats han caigut amb el Leganès per 2-1 en un partit tens, molt igualat i que no s'ha decidit fins pocs minuts abans del final. Tascón ha avançat els madrilenys en la primera meitat, mentre que Sellarès ha igualat en la segona. Arrubarrena, però, ha fet de penal el gol que ha acabat decantant l'enfrontament en favor dels locals. Malgrat la derrota, el Badalona podrà fer valer en la tornada el factor del Camp del Centenari per vèncer el Leganés per la mínima i superar l'eliminatòria.

El conjunt de Manolo Márquez ha començat gaudint d'unes molt bones ocasions de gol, demostrant que no havien arribat a Butarque amb l'objectiu d'especular amb l'empat. Els locals, però, han anat fent-se amb el domini del joc tot i que sense ser capaços de crear gaire perill. Han estat de sort quan en el minut 31 una centrada enverinada de Tascón ha sorprès la defensa i David Valle i ha acabat entrant al fons de la xarxa.

Els catalans han acusat el gol i han passat els pitjors moments de l'enfrontament, amb el Leganès en busca del 2-0. El segon gol no ha arribat i el descans ha donat un respir al conjunt escapulat. A la segona meitat, el Badalona ha sabut deixar enrere els dubtes i en el minut 70 la seva insistència ha trobat premi en una jugada de coratge de Sellarès. El davanter dels badalonins ha perseguit una pilota a la frontal de l'àrea rival i s'ha estirat a la desesperada per connectar un xut imparable que ha acabat convertint-se en l'empat provisional.

Malauradament, el Badalona ha endarrerit les línies conscient de la importància de l'1-1 i això ha esperonat encara més un Leganés que ha començat a protestar qualsevol jugada polèmica generada pels voltants de l'àrea catalana. En una d'aquestes situacions i quan tot just es complia el minut 84, l'àrbitre ha assenyalat penal en una polèmica caiguda d'Arruabarrena que el mateix davanter basc -"pichichi" del Leganés- ha transformat en el definitiu 2-1. Els de José María Rico ja no han deixat escapar la victòria i obliguen el Badalona a guanyar al Camp del Centenari per continuar somiant en el tan desitjat ascens a Segona A.