Selva del Camp

Un conductor que arrossegava una caravana rep una multa per anar a 213 km/h

El Servei Català del Trànsit reconeix que un radar a la C-14 no funciona correctament i el deixa inactiu per revisar-lo. Trànsit havia denunciat un cotxe que arrossegava una caravana a 213 quilòmetres per hora, mentre que el conductor diu que això és totalment impossible. L'afectat és un agent de la Policia Local de Benicarló i ja ha anunciat que presentarà un plec de recursos contra la denúncia que li ha arribat per haver comès una infracció molt greu.

Actualitzat
El Servei Català de Trànsit admet que el radar ubicat a la C-14 a l'altura de la Selva del Camp podria tenir errors de funcionament. Des d'aquest dimecres, el radar ha deixat de funcionar per poder-lo revisar.

Els fets han sortit a la llum després que un conductor que passava per aquesta via arrossegant una caravana rebés una denúncia dels Mossos d'Esquadra dient que circulava a 213 quilòmetres per hora. La denúncia ja ha iniciat el procediment d'anul·lació.

El conductor és un agent de la Policia Local de Benicarló i col·labora habitualment amb campanyes de sensibilització de trànsit. Assegura que de cap manera podia anar a aquesta velocitat arrossegant la caravana ni que volgués perquè és tècnicament impossible.

Ell afirma que anava com a màxim a 70 per hora perquè, a més, hi havia molt trànsit. La infracció és molt greu, són 500 euros de multa. Perd sis punts del carnet i se li suspèn el permís durant tres mesos. Ja ha anunciat que presentarà tot un plec de descàrrecs i diu que se sent indefens davant la prova de la fotografia.
Anar al contingut