Efectius dels Bombers treballen per apagar un incendi en una caravana en un càmping de Blanes el 23 de gener del 2017. Pla general. (Horitzontal)
Efectius dels Bombers treballen per apagar un incendi en una caravana en un càmping de Blanes el 23 de gener del 2017. Pla general. (Horitzontal)

Un ciutadà alemany pateix cremades de segon grau a les mans i a la cara en un incendi a un càmping de Blanes

Actualitzat

ACN Blanes.-Un home de nacionalitat alemanya d'uns 60 anys ha resultat ferit amb cremades de segon grau a les mans i a la cara en un incendi que ha tingut lloc en un càmping de Blanes (Selva), segons s'ha informat des de l'Ajuntament del municipi. El succés ha tingut lloc a primera hora de la tarda d'aquest dilluns i fins a set dotacions de diferents cossos d'emergència han participat en l'extinció del foc. L'home ha estat atès en primera instància al mateix lloc dels fets per una ambulància medicalitzada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i després ha estat traslladat a l'Hospital Comarcal de Blanes. La dona del ferit també ha estat atesa per un atac d'angoixa.

El foc ha començat cap a dos quarts de tres de la tarda al Càmping Blanes, ubicat a la zona turística del municipi, al barri dels Pins. Quan els efectius han arribat a lloc l'incendi ja estava molt avançat. Ha afectat una caravana i una furgoneta, que han quedat del tot calcinades, i tres caravanes que hi havia a prop, que han sofert danys de consideració menor. Els Bombers han extingit el foc cap a dos quarts de quatre. L'Ajuntament indica que les dues víctimes de l'incendi han explicat que la ignició s'ha produït quan l'home manipulava una ampolla de butà. El matrimoni feia prop d'un mes que estava instal·lat al càmping.En l'incendi han intervingut tres dotacions dels Bombers, dues patrulles de la Policia Local de Blanes, Protecció Civil de Blanes i una ambulància del SEM.

Anar al contingut