Un Barça imprecís i a mig gas deixa escapar la victòria a Balaídos abans de visitar París (2-2)

Un Barça imprecís i jugant a mig gas ha deixat escapar la victòria a Balaídos. Tres dies abans de visitar el Parc dels Prínceps de París, la versió B dels blaugrana no ha passat de l'empat contra un equip immers en la zona de descens. Els gols de Tello i Messi han estat insuficients per sumar els tres punts i Borja Oubiña, en el minut 88, ha establert el sorprenent i definitiu 2 a 2.

Un Barça imprecís i jugant a mig gas ha deixat escapar la victòria a Balaídos. Tres dies abans de visitar el Parc dels Príceps de París, la versió B dels blaugrana no ha passat de l'empat contra un equip immers en la zona de descens. Els gols de Tello i Messi han estat insuficients per sumar els tres punts i Borja Oubiña, en el minut 88, ha establert el sorprenent i definitiu 2 a 2.

Un Barça amb moltes cares noves a l'onze inicial i amb Messi com a capità ha començat molt imprecís a Balaídos. Davant l'imminent partit de Champions contra el PSG a París, Jordi Roura ha reservat molts titulars i els blaugrana han fet una primera part bastant discreta. Thiago, Cesc i Alexis no han aprofitat l'oportunitat per reivindicar-se i han tingut una actuació decebedora. El Celta, amb l'aigua al coll i amb moltes baixes, ha plantejat una defensa molt avançada per ofegar el joc d'atac del Barça. Amb un ritme molt lent en la circulació de la pilota, els blaugrana han abusat de la passada llarga i han caigut una i altra vegada en la trampa del fora de joc.

Els gallecs, ben plantats i ordenats sobre el terreny de joc, han buscat sorprendre a la contra i han vist com Mateu Lahoz els anul·lava un gol en el minut 11 per fora de joc clar d'Augusto Fernández. Amb el Barça dosificant els esforços, el Celta ha estat a punt d'avançar-se en el marcador però s'ha topat amb un inspirat Pinto, que primer ha refusat un misto de Piqué i després ha desviat el xut de Borja Oubiña de forma providencial.

Mateu Lahoz s'empassa un penal

La resposta blaugrana ha estat immediata, però Mateu Lahoz no ha xiulat un clar penal de Demidov sobre Messi, que no es podia creure la decisió del col·legiat balear, l'àrbitre preferit de Mourinho. Poc després, Tello ha rematat als núvols una clara ocasió per fer el 0 a 1. Però qui s'ha avançat de forma sorprenent en el marcador ha estat el Celta. En el minut 38, Natxo Insa ha empès a la xarxa una pilota que s'ha passejat per l'àrea davant la passivitat de la defensa blaugrana. Però l'alegria local ha durat ben poc perquè, abans del descans, Messi ha assistit Tello, que amb un xut creuat ajustat al pal ha fet l'empat a un. L'extrem de Sabadell ha marcat el seu sisè gol aquesta temporada, tres després d'una assistència del crac argentí.

Precisament aquesta societat ha estat l'encarregada de capgirar el resultat a la represa. En el minut 72, una centrada de Tello l'ha rematat Messi al fons de la porteria. Semblava que els blaugrana s'emportarien els tres punts de Balaídos, però, en el 88, Borja Oubiña, amb un cop de cap, ha aprofitat la passivitat defensiva d'Alves i ha establert el sorprenent i definitiu empat a dos. Sense temps per reaccionar, el gol del capità dels gallecs ha estat una galleda d'aigua freda per al líder de la Lliga, d'aquí a menys de tres dies es juga bona part del seu futur a la Champions.