Barcelona

Tura no descarta presentar-se com a candidata a presidir el PSC

L'endemà del consell nacional extraordinari dels socialistes catalans, la dirigent del PSC i número dos en les eleccions del 28 de novembre, Montserrat Tura, ha dit que no descarta presentar-se com a candidata a dirigir el partit quan es faci el relleu de José Montilla. Tura ha deixat aquesta possibilitat en mans del partit i entén que abans de parlar de noms, el més important és parlar d'idees.

Actualitzat
L'endemà del consell nacional extraordinari dels socialistes catalans, la número dos a les llistes del PSC en les eleccions del 28 de novembre, Montserrat Tura, no descarta la possibilitat de presentar-se com a candidata a presidir el PSC.

Segons ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio", aquesta possibilitat la deixa a les mans del PSC, però primer, abans de parlar de noms, Tura vol que es parli d'idees.

A més, per Montserrat Tura, el PSC hauria de tenir grup propi a Madrid, tot i que entén que això no és el més important ara mateix. També considera que el partit s'ha de regenerar perquè es vegi com un partit capaç de mantenir la cohesió social.

Tura també ha recordat que els vots que ha obtingut el PSC en els últims anys, prop de mig milió, coincideixen amb el nombre de vots que sumen el PP, Ciutadans i Plataforma per Catalunya.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut