Tunis

Tunísia busca un tercer atacant del Museu del Bardo que va fugir després de l'atemptat

El president de Tunísia ha confirmat a les televisions locals que les forces de seguretat busquen un tercer jihadista que hauria participat en l'atac al Bardo

RedaccióActualitzat

El president de Tunísia, Beji Caid Essebsi, ha confirmat a les televisions locals que les forces de seguretat busquen un tercer jihadista que hauria participat en l'atac al Bardo.

Segons les autoritats tunisianes, aquesta tercera persona va aconseguir fugir després de l'atac. El ministeri de l'Interior l'ha identificat com un jove de nom Maher Ben Muldi Gaidi i ha emès una ordre de captura.

Dissabte, Tunísia ja va anunciar la detenció de 20 persones presumptament relacionades amb l'atemptat.

Qui el va fer i com va ser l'atac?

TV3 ha pogut parlar amb el germà d'un dels dos jihadistes que fins ara s'havien identificat, Yassin Labidi, mort en l'atac. Khaled Labidi explica que el seu germà treballava, estudiava i no freqüentava les mesquites.

Dissabte, les autoritats han difós l'enregistrament de les càmeres de seguretat del museu on es pot veure com almenys dues persones participen en l'assalt.

En l'atemptat van morir 23 persones i 47 van resultar ferides. Entre les víctimes mortals hi ha un matrimoni català que estava de viatge per celebrar les noces d'or.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut