Trump amb el seu fill gran en un acte polític a New Hampshire (Reuters)
Trump amb el seu fill gran en un acte polític a New Hampshire (Reuters)
Washington

Trump Jr. i el seu excap de campanya declararan al Senat sobre la trama russa

Compareixeran dimecres que ve, dos dies després que ho faci pel mateix motiu el gendre, Jared Kushner

RedaccióActualitzat

La trama russa continua envoltant la família Trump. El Senat ha citat a declarar dimecres de la setmana vinent el fill gran del president dels Estats Units i l'excap de la seva campanya, Paul Manafort. Dos dies abans, dilluns, està citat a declarar, també al Senat, el seu gendre, Jared Kushner. Tots, per les seves suposades relacions amb Rússia.

Donald Trump Jr. compareix arran de la reunió del juny de l'any passat amb una advocada russa amb l'objectiu d'aconseguir informació comprometedora sobre la seva adversària demòcrata, Hillary Clinton, una informació suposadament obtinguda pel Kremlin. La revelació que va publicar "The New York Times" fa dues setmanes també esmentava la participació en aquests contactes de Manafort, Kushner i quatre persones més, a banda de l'advocada Natàlia Veselnitskaia. Les intervencions al Senat es faran a porta tancada.

Mentrestant, Donald Trump continua donant sorpreses i titulars. L'últim, aquesta nit, en una entrevista també a "The New York Times" en què confessa que es penedeix d'haver nomenat Jeff Sessions com a fiscal general. Assegura que ara no el nomenaria pel fet que es va inhibir en el cas que investiga la presumpta connexió amb Moscou.

Anar al contingut