Washington

Trump carrega contra Nordstrom per haver retirat una línia de roba de la seva filla Ivanka

L'empresa assegura que ho ha fet pel baix nivell de vendes, però la decisió ha coincidit amb un boicot a la marca per part d'activistes contra el president dels Estats Units

RedaccióActualitzat

Nou cas polèmic al voltant dels negocis familiars de Trump. Aquesta vegada es tracta de la feina de la seva filla Ivanka. La companyia Nordstrom ha retirat una línia de roba que portava el seu nom. L'empresa assegura que ha pres la decisió pel baix nivell de vendes, però el fet ha coincidit amb una campanya de protestes i boicot a la marca per part d'activistes anti-Trump.

Donald Trump ja ha criticat la mesura per la seva via habitual. En un tuit afirma que Ivanka ha rebut un tracte injust de Nordstrom i assegura que la seva filla és una gran persona:

L'afer ja ha aixecat les crítiques dels que consideren que el president nord-americà no separa adequadament els negocis familiars del seu mandat.

♦ Trump nomena el seu gendre assessor presidencial

Nordstrom és una cadena americana de luxe de grans magatzems amb la seu central a Seattle, té 76.000 treballadors i centenars d'establiments als Estats Units i el Canadà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut