Casa de la Bisbal del Penedès on els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 63 anys ocorreguda el 5 de juliol del 2017
Casa de la Bisbal del Penedès on els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 63 anys ocorreguda el 5 de juliol del 2017
La Bisbal del Penedès

Troben una dona morta a la Bisbal del Penedès després d'un possible robatori

Els Mossos han trobat la casa regirada i per això la principal hipòtesi és que hi han entrat a robar

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d'una dona de 63 anys la nit d'aquest dimarts a la Bisbal del Penedès, al Baix Penedès. Segons les primeres informacions, la dona ha mort després que una o diverses persones entressin a robar a casa seva.

El cadàver de la dona el va trobar la seva filla cap a les onze de la nit i va avisar els Mossos. Els agents van trobar la casa regirada, i per això la principal hipòtesi amb què va treballar la policia és que algú va entrar a robar. 

Sense senyals de violència

El cos de la dona, però, no presenta signes externs de violència, i per això caldrà esperar a l'autòpsia per conèixer les causes de la mort. Segons ha explicat a TV3 l'alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, la dona feia pocs mesos que havia anat a viure a aquesta casa de la urbanització El Priorat, i oficialment vivia sola, tot i que alguns veïns afirmen que compartia la casa almenys amb una filla.

L'alcaldessa també ha explicat que al municipi aquest any hi ha hagut menys robatoris que altres anys, i que feia temps que no n'hi havia cap a les urbanitzacions del terme municipal. De tota manera, els veïns de la dona han assegurat que no van sentir res, i que troben estrany que hi hagués un robatori, perquè ni els seus dos gossos ni els dels veïns no van bordar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut