Exterior del centre comercial on va desaparèixer la dona. (Foto: Centre Comercial Montigalà)
La dona de qui se sospita que podria ser el cadàver va desaparèixer el febrer en un centre comercial. (Foto: Centre Comercial Montigalà)
Badalona

Troben el cadàver semienterrat d'una dona a Badalona i sospiten que pot ser el d'una bengalí despareguda al febrer a Montigalà

Sospiten que és la dona de Bangla Desh desapareguda el 7 de febrer al centre comercial de Montigalà

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa, aquest dissabte al matí, del cadàver semienterrat d'una dona en una zona de dipòsits d'aigua a Montigalà, entre Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Se sospita que pot tractar-se d'una dona de Bangla Desh desapareguda el 7 de febrer al centre comercial de Montigalà.

L'avançat estat de descomposició del cos fa impossible confirmar la identitat de la víctima i s'haurà d'esperar a l'autòpsia per confirmar si es tracta de la dona bengalí desapareguda. El cadàver l'ha trobat una persona que estava passejant per la zona.

La policia catalana va detenir un home el 15 de febrer per la seva presumpta vinculació amb aquesta desaparició. Es tracta del company de pis de la dona, que vivia a Badalona amb el seu marit, els seus cinc fills i una segona companya de pis. El detingut va ingressar a la presó per ordre del Jutjat d'Instrucció número 5 de Badalona per un presumpte delicte de detenció il·legal. Els investigadors del cas, que està sota secret de sumari, sempre han sospitat que la dona havia estat víctima d'un homicidi.

La dona, d'uns 30 anys, va desaparèixer al centre comercial, on havia anat amb les seves quatre filles. Les menors es trobaven a la guarderia del centre però ningú va anar a recollir-les i els vigilants de seguretat van avisar la policia.

 

Anar al contingut