Cruïlles

Troben el cadàver d'una dona semienterrat al massís de les Gavarres

Uns excursionistes han trobat el cadàver d'una dona embolicat en una bossa de plàstic i semienterrat en una zona boscosa del massís de les Gavarres, segons han confirmat fonts de la investigació. La dona podria fer mesos que estava enterrada, tenint en compte l'avançat estat de descomposició del cos, que es va trobar al municipi de Cruïlles. El jutge encarregat del cas ha decretat secret de sumari.

Actualitzat
Fins ara, la policia no ha aconseguit identificar la dona, però ja treballa amb una llista de desaparegudes en els últims mesos a la demarcació. Els Mossos també estan a l'espera dels resultats de l'autòpsia per tenir més detalls de la causa de la mort.

En els últims anys s'han produït diversos casos de persones desaparegudes que després han estat trobades mortes al massís de les Gavarres.

El cas més recent va passar el 1999, quan un boletaire va trobar el cos d'un home enterrat en una fossa, que va resultar que havia estat assassinat tres anys abans, el 1996. Després de les investigacions, es va detenir un home que està a l'espera de judici.

El 1998 la policia també va localitzar els cossos sense vida d'un home i la seva mare, dos ciutadans alemanys milionaris, que havien desaparegut el 1995. La instrucció del cas es va allargar uns quants anys, fins que es va arxivar per falta de proves.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut