Barcelona

Tresserras diu que "actuarem amb la màxima prudència" per garantir l'honor del Palau

El conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, ha afirmat que actuaran amb la "màxima prudència" per garantir "el bon funcionament" del Palau de la Música. Tresserras ha indicat que les tres entitats del Consorci del Palau actuaran coordinadament per defensar l'honorabilitat de la institució. Generalitat, Ministeri de Cultura i Ajuntament de Barcelona pensen actuar plegades i aviat davant el possible relleu de Fèlix Millet al capdavant de la Fundació del Palau.

Actualitzat
Aquesta mateixa setmana la directiva del Palau es pot reunir per sentir les explicacions de Fèlix Millet davant l'entrada, dijous passat, dels Mossos d'Esquadra al Palau, d'on es van endur caixes amb documentació i material informàtic. "Durant aquesta setmana tindrem la informació necessària per poder actuar coordinadament de manera que ho fem amb la màxima prudència i també garantint el bon funcionament del Palau de la Música", ha afirmat Joan Manuel Tresserras, conseller de Cultura, a Catalunya Ràdio.

Les tres administracions que formen part del Consorci del Palau de la Música Catalana, -Generalitat, Ministeri de Cultura i Ajuntament de Barcelona-, actuaran aviat i plegats davant el possible relleu de Fèlix Millet al capdavant de la Fundació del Palau. Les tres administracions han parlat aquests dies de les conseqüències de l'escorcoll judicial de la setmana passada i han començat a recollir informació sobre les inculpacions que recauen sobre Millet pel suposat desviament de més de dos milions d'euros de la Fundació.
Anar al contingut