Barcelona

Tres detinguts acusats de nou robatoris a joieries barcelonines

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes i una dona acusats de nou robatoris a joieries i un assalt a una botiga d'articles de luxe. Tots els estabiments estaven ubicats a la zona alta de Barcelona. Dos dels detinguts ja han ingressat a presó.

RedaccióActualitzat
Als tres presumptes lladres se'ls han imputat delictes de robatori amb força, falsedat documental i delictes contra la seguretat viària, entre d'altres. Segons sembla, dos dels detinguts eren els encarregats de robar i el tercer seria el responsable de vendre els objectes al mercat negre.

Els robatoris s'haurien comès amb gran rapidesa i en horari comercial. Els lladres haurien trencat els aparadors amb un mall de grans dimensions amb una broca soldada. També utilitzaven roba fosca i guants per amagar la seva identitat.

Els primers robatoris amb els quals se'ls relaciona daten de finals del 2010, i des de llavors haurien actuat sempre de la mateixa manera, estudiant prèviament els establiments per veure'n els punts febles i establir la millor ruta de fugida. Durant el registre del seu domicili es van trobar diversos objectes i equip per dur a terme els atracaments.
Anar al contingut