Palma

Tres detinguts a Palma per irrompre en una missa amb crits contra la reforma de la llei de l'avortament

Es tracta d'una noia de 23 anys, que ha estat detinguda quan anava a al feina, i de dos nois de 24 i 17. Se'ls acusa de delictes contra la llibertat de consciència i els sentiments religiosos. Els fets van passar a l'església de Sant Miquel, en plena missa, quan hi van irrompre una trentena de persones amb crits d'"Avortament lliure i gratuït" i "Fora els rosaris dels nostres ovaris".

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut a Palma tres joves, un d'ells menor, acusats d'haver interromput una missa amb crits contra la reforma de la llei de l'avortament portada a terme pel govern espanyol. Se'ls acusa de delictes contra la llibertat de consciència i els sentiments religiosos per uns fets que van passar el dia 9 de febrer i que el bisbat de Palma va denunciar el passat dia 14.

Va ser a l'església de Sant Miquel, en plena de missa, quan hi van irrompre una trentena de persones amb crits d'"Avortament lliure i gratuït" i "Fora els rosaris dels nostres ovaris".

Els detinguts, una noia de 23 anys, que ha estat arrestada quan anava a la feina, i dos nois de 24 i 17, formen part del col·lectiu Arran de Palma, successor de Maulets.

Anar al contingut