Sant Joan Despí

Tots els canals de Televisió de Catalunya es podran veure a les Balears

A partir del 15 de febrer, a les illes Balears es podran veure tots els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. El Canal 33 i també el Super3 i el 300 s'afegiran a TV3 i al 3/24, que ara ja se sintonitzen. Els canals de la CCMA es veuran per la TDT després de l'acord a què han arribat els governs de Catalunya i les illes. Es reforça així la presència del català en el panorama audiovisual de les Balears, que s'havia reduït arran de l'apagada analògica. La bona sintonia dels dos governs en aquesta qüestió possibilita que també s'estigui preparant un canal conjunt per emetre per internet.

Actualitzat
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el conseller de la Presidència del Govern de les Illes Balears, Albert Moragues, han signat l'acord per incorporar els canals a la TDT per a les illes. El conseller Tresserras ha destacat que l'entesa representa "un avenç que permet ampliar l'oferta disponible en llengua catalana".

L'acord entre els governs català i balear s'ha pres en el marc del conveni de reciprocitat televisiva signat el 22 de gener de 2009 entre els dos governs i que ha fet possible les emissions d'IB3 a Catalunya i de TV3 a les illes.

Tant Tresserras com Moragues han expressat la voluntat d'ampliar aquests acords amb el País Valencià.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut