Tenis

Tommy Robredo perd i Rafa Nadal avança amb pas ferm en el Masters de Madrid

El nord-americà Robby Ginepri ha eliminat el català Tommy Robredo en dos sets, per 6-3 i 7-6 (3), en el Masters de Madrid, i ha acabat així amb els plans del d'Hostalric cap a Xangai. Nadal continua avançant a Madrid i s'ha desfet sense problemes de l'alemany Tommy Haas per 6-4 i 6-3. Qui ha tingut més problemes dels previstos per arribar a quarts ha estat Roger Federer. El número 1 del món només ha superat el suec Robin Soderling per un doble 7-6. Ara, Nadal s'enfrontarà amb el txec Tomas Berdych, botxí del nord-americà Andy Roddick.

Actualitzat

El setè jugador del món ha ofert una de les seves versions més grises. Només en una ocasió ha trencat el servei del nord-americà, pletòric de confiança i sòlid en els seus cops, i que s'ha endinsat inesperadament en els quarts de final, després d'eliminar Feliciano López, el croat Mario Ancic, dotzè favorit, i ara, Robredo. Ginepri s'ha venjat així de la derrota que va encaixar en aquest mateix escenari fa dos anys. El tenista d'Hostalric, llavors, va guanyar en tres sets el nord-americà, situat actualment en el lloc 42 del rànquing i que busca acabar el curs amb un títol en el seu historial que alimenti els dos d'assolits en campanyes precedents.

Victòria còmoda de Nadal

Rafael Nadal ha entrat en els quarts de final del Masters Madrid en vèncer l'alemany Tommy Haas per 6-4 i 6-3. En una hora i 27 minuts, el manacorí ha sentenciat el partit i tot moment ha dominat el seu rival davant un públic totalment entregat al balear. Nadal s'enfrontarà en la següent ronda Tomas Berdych, botxí d'Andy Roddick.

Patiment per Federer

El número 1 del món, el suís Roger Federer, ha guanyat el suec Robin Soderling (7-6 (5) y 7-6 (8)) i ja s'ha plantat a quarts al Madrid Arena. El suís, però, ha hagut d'esforçar-se més de l'habitual per doblegar Soderling. Tots dos sets s'han decidit en el desempat a última hora, i ha hagut de ser la tecnologia la que donés l'últim punt a Federer. El seu proper rival serà el nord-americà Robby Ginepri.

Anar al contingut