Barcelona

TMB incorpora 35 autobusos a la seva flota per reforçar el servei en dies laborables

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha incorporat 35 autobusos a la seva flota que reforçaran el servei de nou línies els dies laborables, coincidint amb l'inici del curs escolar, segons ha informat l'empresa. Els nous vehicles, de la marca Iveco i model Irisbus Cityclass, tenen dotze metres de llargada i capacitat per a 95 persones, de les quals 25 poden anar assegudes mentre dues places estan reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Actualitzat

Les línies que reforçaran els nous autobusos seran les dels números 11 (que va del barri de Trinitat Vella a Roquetes); 12 (de la plaça Virrei Amat a la Via Favencia); 24 (Paral·lel-Carmel); 27 (plaça Espanya-Roquetes); 34 (Sarrià-plaça Virrei Amat); 47 (plaça Catalunya-Canyelles); 74 (Zona Universitària-Fabra i Puig) i 116 (bus del barri de la Salut).

Els nous vehicles formen part del Pla d'Actuació 2006 en el transport públic de Barcelona i l'àrea metropolitana, en el qual es preveuen diverses millores en qualitat i cobertura territorial de la xarxa d'autobusos de TMB, que transporta cada any 200 milions de persones.

Anar al contingut