Los Angeles

"The Artist" i "Los descendientes" es reparteixen els Globus d'Or

Els Globus d'Or, els premis que atorguen els periodistes estrangers, han donat com a guanyadora el film francès "The Artist", amb tres premis i "Los descendientes", que se n'ha endut dos. La pel·lícula francesa muda ha guanyat el Globus d'Or a la millor comèdia o musical, al millor actor i a la millor banda sonora, i el film nord-americà ha estat premiada com a millor drama i millor actor per a George Clooney.

RedaccióActualitzat
La interpretació de Margaret Tatcher a càrrec de Meryl Streep li ha valgut el seu vuitè globus d'or. L'actriu ha sumat una altra estatueta a les que ja tenia per "Julie & Julia" (2009), "El diable vesteix de Prada" (2006), "Angels n America" (2003), "Adaptation" (2002), "La decisió de Sophie", (1982), "The French Lieutenant's Woman" (1981) i "Kramer contra Kramer" (1979).

Veterans incombustibles

La nit també ha reconegut la feina de tres veterans del cinema, el director Martin Scorsese, pel seu treball a  "Hugo", Steven Spielberg per "Les aventures de Tintín" i Woody Allen, que s'ha endut el guardó al millor guió per "Mitjanit a París", film coproduït per TV3.

El qui n'ha tornat amb les mans buides és Pedro Almodóvar, perquè el globus d'or al film de parla no anglesa se l'ha endut la iraniana "A Separation".

Els globus d'or també premien les sèries de televisió, i la guanyadora ha estat "Homeland", que narra la tornada a casa d'un soldat donat per mort a l'Iraq i que la CIA considera un espia.

Els Globus d'Or estan considerats com l'antesala dels Oscars, tot i que en els últims set anys només un cop han coincidit en l'elecció del millor film de l'any.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut