Jordi Sànchez, en una manifestació davant del TSJC el 22 de setembre (ACN)
Jordi Sànchez, en una manifestació davant del TSJC el 22 de setembre (ACN)

Soto del Real expedientarà Jordi Sànchez per treure cartes d'amagat

El seu advocat ha negat que amagués les cartes als paquets que enviava a la família, sinó que les hi va posar per aprofitar l'enviament

RedaccióActualitzat

Al líder empresonat de l'ANC, Jordi Sànchez, l'expedientaran per haver tret de la presó correspondència de manera irregular, segons han explicat fonts penitenciàries aquest dilluns a l'agència Europa Press.

Aquestes fonts han assegurat que Sànchez va camuflar cartes en la roba que enviava a la seva família perquè l'hi rentessin, cosa que vulneraria el reglament de la presó de Soto del Real, on està tancat des del 16 d'octubre en presó preventiva.

Segons aquestes mateixes fonts, les comunicacions de Sànchez amb l'exterior no estan intervingudes. Ara s'haurà d'enfrontar amb la comissió disciplinària de la presó, formada pel director i dos subdirectors, a més de dos funcionaris més i un jurista.

Segons l'advocat, Sànchez no sabia com s'havien d'enviar

L'advocat de Jordi Sànchez ha dit que és cert que va enviar cartes amb els paquets de roba, però que en cap moment ho va fer amb la intenció de treure-les d'amagat, sinó per aprofitar l'enviament. Segons ha explicat l'advocat, no li van explicar quin era el procediment reglamentari per enviar les cartes.

Fa deu dies, Institucions Penitenciàries va denegar portar Sànchez a la presó de Quatre Camins, tal com havia demanat per estar més a prop de la seva família i dels seus amics.

 

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut