Snowden obre compte a Twitter seguint únicament la NSA

Poques hores després de publicar el seu primer tuit, l'exanalista de la NSA ja tenia més de 600.000 seguidors. En canvi, de moment, ell només segueix un compte, precisament el del seu antic lloc de feina

Actualitzat

L'exanalista de l'Agència de Seguretat Nacional (NSA) nord-americana Edward Snowden ha obert aquest dimarts un compte a la xarxa social Twitter. En el seu primer missatge, l'exanalista responsable de la filtració de documents sobre els programes d'espionatge massiu de la NSA, ha preguntat "Em sentiu ara?" ("Can you hear me now?").

Aquest primer missatge de Snowden ha tingut més de 66.000 retuits. En el seu compte, l'exanalista es presenta: "Jo treballava per al govern. Ara treballo per al públic. Director de Freedom of Press", en referència a l'organització sense ànim de lucre on treballa, dedicava a defensar l'interès públic del periodisme.

L'arribada de Snowden a Twitter ha sacsejat la xarxa i, poques hores després de publicar el seu primer tuit, ja tenia més de 600.000 seguidors. En canvi, de moment, ell només segueix un compte, precisament el del seu antic lloc de feina, la NSA. La institució governamental, però, no el segueix a ell.

De fet, des del compte corporatiu de Twitter s'ha il·lustrat la repercussió de l'arribada de l'exanalista de la NSA:

Snowden es troba refugiat a Moscou per evitar un judici al seu país natal que podria comportar-li una pena de fins a 30 anys de presó.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut