La Bisbal del Penedès

Sis castells de gamma extra en la diada de la Bisbal del Penedès

La colla Vella Xiquets de Valls, la Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca protagonitzen la jornada castellera de la Mare de Déu d'Agost

Actualitzat

Espectacular diada castellera de la Mare de Déu d'Agost a la Bisbal del Penedès. Les dues colles vallenques i els Castellers de Vilafranca han fet sis castells de gamma extra.

Els verds han sortit a plaça amb un 2 de 9 amb folre i manilles. En una primera ronda molt bona, la colla Vella dels Xiquets de Valls ha descarregat un 5 de 9 amb folre i manilles i la Jove dels Xiquets de Valls ha completat un 2 de 8 net.

 

Torre de 9 descarregada pels Castellers de Vilafranca (ACN)

 

En la segona ronda, la Vella ha intentat el 4 de 9 amb folre i agulla: l'han carregat, però el pilar s'ha girat i ha caigut. Al seu torn, els de Vilafranca han descarregat el 3 de 9 amb folre.

 

3 de 9 descarregat per la Colla Joves Xiquets de Valls (ACN)

 

Per tancar la jornada, la Vella de Valls ha descarregat el 9 de 8. També en l'última ronda, els Castellers de Vilafranca han descarregat el 4 de 9 amb folre i la Joves ha descarregat el 3 de 9 amb folre.

 

9 de 8 descarregat per la Colla Vella Xiquets de Valls (ACN)

 

Per la seva banda, la colla amfitriona, els Bous de la Bisbal, han portat a plaça el 3 de 6 aixecat per sota.

En la ronda de pilars, els verds n'han carregat un de 8 amb folre i manilles, la Vella n'ha descarregat un de 7 amb folre i la Joves un de 6.

Amb la diada de la Bisbal del Penedès, s'inicia un final d'agost frenètic en el món casteller.

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut