Una imatge de la pel·lícula colombiana "Siembra"
"Siembra" és un cant als desarrelats que busquen una esperança de vida lluny de la seva terra.
Tarragona

"Siembra", Premi del Jurat Internacional al Festival de Cinema de Tarragona

El palmarès del REC 2015 fa una menció especial a "Don't look at me that way" i a la pel·lícula catalana "Les amigues de l'Àgata"

RedaccióActualitzat

El Festival Internacional de Cinema de Tarragona ha lliurat els premis de la 15a edició del certamen. La pel·lícula colombiana "Siembra", dirigida per Ángela Osorio i Santiago Lozano, ha rebut el Premi del Jurat Internacional. "Siembra" és un cant als desarrelats que busquen una esperança de vida lluny de la seva terra.

El mateix jurat ha fet una menció especial al film "Don't look at me that way", de la directora de Mongòlia Uisenma Borchu. La pel·lícula, protagonitzada per la mateixa directora, és una aposta valenta que tracta dilemes morals a través de la llibertat personal.

També menció especial, i Premi del Jurat Jove, per a la pel·lícula catalana "Les amigues de l'Àgata", una mirada fresca però madura del canvi que suposa començar la universitat per a un grup d'amigues de sempre.

El Premi del Públic ha considerat "In the Crosswind" el millor film d'aquesta edició del REC, el festival tarragoní especialitzat en "opera prima".

Anar al contingut