Shakira interactuant amb els fans (EFE/Ángel Colmenares)

Shakira paralitza Times Square amb un concert gratuït que sorprèn molts vianants

La cantant colombiana ha presentat el disc "Las mujeres ya no lloran", el primer que publica en set anys

Redacció/AgènciesActualitzat

Shakira ha convocat milers de persones a Times Square, a Nova York, i els ha ofert un concert gratuït per presentar el nou disc "Las mujeres ya no lloran". La cantant colombiana va anunciar a les xarxes socials que faria "una actuació sorpresa" poc abans de l'esdeveniment.  

Abans de començar, un rellotge anava marcant un compte enrere i, al mateix temps, en una fotografia projectada de la cantant, uns diamants semblaven caure de la seva roba i s'amuntegaven als seus peus.

El concert de la cantant colombiana se l'han trobat de manera inesperada molts vianants que passaven per Times Square. L'emblemàtica plaça ha quedat paralitzada per un espectacle farcit de pantalles i llums.

Una hora abans del concert Times Square estava ple de fans que esperaven l'artista (EFE/Ángel Colmenares)

En començar, la imatge d'una lloba es transformava de cop en la cara de l'artista, que ha aparegut a l'escenari en una plataforma, vestida de negre i plata.

La primera cançó de l'actuació, que ha durat poc més d'un quart d'hora, ha estat "Hips Don't Lie". La mateixa cantant ha explicat en un tuit que se li posa "la pell de gallina" quan pensa en l'experiència que ha viscut:

 

"Las mujeres ya no lloran", el primer àlbum en set anys

El disc "Las mujeres ya no lloran" és el primer àlbum en set anys de l'artista, després dels èxits "Te felicito" o la col·laboració amb Bizarrap, publicada el gener del 2023, amb què va arrasar a YouTube i a plataformes de música.

Cardi B, Karol G, Rauw, Alejandro Sanz o Manuel Turizo són alguns dels artistes que acompanyen Shakira en les 16 cançons del projecte a ritme de reggaeton, bachata, dance, electro i synthpop i trap.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut