Barcelona

Set morts i vuit ferits greus, tràgic balanç del cap de setmana a les carreteres catalanes

Aquest cap de setmana han mort set persones a les carreteres catalanes. Vuit més han quedat ferides greus. Davant d'aquesta sinistralitat tan elevada, el Servei Català de Trànsit ha demanat als conductors que extremin la responsabilitat i la prudència al volant. L'accident més greu ha causat la mort de tres joves a Argentona.

Actualitzat
L'accident més greu de tot el cap de setmana va passar dissabte a la tarda, a la C-60, l'autovia que uneix Mataró amb Granollers, a l'altura d'Argentona. Un vehicle va envair el carril contrari en un tram on no hi ha mitjana i va topar amb un altre turisme.

Com a conseqüència de la col·lisió van morir tres joves menors de 20 anys i quatre més van resultar ferits, tres dels quals de gravetat. La inexperiència del conductor i l'excés de velocitat podrien ser les causes del sinistre. L'Ajuntament d'Argentona demanarà mesures perquè la carretera sigui més segura.

Dos accidents mortals han tingut lloc a les comarques de Lleida. Ahir al matí, un jove de 31 anys, veí de Barbastre, va morir en xocar la moto que conduïa contra un turisme. Els fets van passar a la carretera C-13, al terme municipal de Vilanova de Meià. I a la mateixa carretera, però a l'altura de Camarasa, un altre motorista va morir divendres en topar la seva moto contra un cotxe.

I al Bages, un jove de 33 anys també va morir divendres quan el seu turisme va sortir de la via C-55 a l'altura de Manresa. Davant d'aquests sinistres, el Servei català de Trànsit ha demanat als conductors responsabilitat i prudència per frenar el nombre de víctimes a la carretera.

I aquest diumenge a la tarda, dins el nucli urbà de Deltebre, al Baix Ebre, un quad va sortir de la via i el conductor va morir com a resultat de la topada.
Anar al contingut