S'estrena "Fuego", l'última pel·lícula de Luis Marías

"Fuego", l'última pel·lícula de Luis Marías, s'estrena divendres 28 de novembre als cinemes

"Fuego" és una història de vides encreuades de dues famílies que han sigut víctimes de la violència terrorista des de posicions vitals molt iferents: la de la víctima i la dels familiars del terrorista que ha col·locat l'artefacte explosiu. La  pel·lícula es va gravar al març i a l'abril al País Basc i ens parla d'un policia que perd la seva dona en un atemptat i de la seva filla, que queda malferida, però també ens planteja la realitat de la dona i el fill de l'etarra que ha col·locat la bomba i que és a la presó. El títol reflecteix les ganes de venjança de la víctima, una venjança que s'encén com un foc perillós i descontrolat, amb un final incert. "Fuego" no  parla de política, parla de personatges que han patit i del futur que els espera. La violència terrorista sembla que ha arribat a la fi, però què passa amb tots aquells que hi han quedat atrapats pel camí? És una coproducció de Tornasol Films, Historias del Tío Luis, Fausto Producciones, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i Eukal Telebista, i amb el suport de l'ICAA, el govern basc i l'Ajuntament de Bilbao.
 
Sinopsi:
Carlos és policia. Un dia, una bomba adossada al seu cotxe mata la seva dona i deixa sense cames l'Alba, la seva filla de 10 anys. Ell en surt il·lès. Onze anys més tard, Carlos sembla una altra persona. Viu en una altra ciutat, Barcelona, i té una altra feina en una empresa de seguretat important. D'altra banda, la seva filla sembla que ha superat aquell mal tràngol malgrat que té seqüeles que condicionen el seu dia a dia. Després d'anys de tractament psicològic, Carlos sembla que és una persona a qui la vida dóna una segona oportunitat. Res més lluny de la realitat. En el més profund del seu pensament, només hi ha lloc per a un sentiment: l'odi. El seu únic objectiu: la venjança. 
 
Fixa tècnica i artística:
 
Direcció i guió: Luis Marías
Producció executiva: Gerardo Herrero, Luis Marías, Eduardo Carneros i Ramon Vidal
Intèrprets: José Coronado (Carlos), Aida Folch (Alba), Leyre Berrocal (Ohiana), Montse Mostaza (Marina), Gorka Zufiaurre (Aritz) i Jaime Adalid (Marius), entre d'altres
Direcció de fotografia: Pau Monràs
Música: Aritz Villodas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut