Scarlett Johansson a l'estrena d'"Avengers: Infinity War" (EFE)
Scarlett Johansson a l'estrena d'"Avengers: Infinity War" (EFE)

Scarlett Johansson, l'actriu més ben pagada de Hollywood

L'actriu nord-americana guanya 35 milions d'euros, tres vegades menys que l'actor més ben pagat

Actualitzat

Amb 35 milions d'euros, Scarlett Johansson és l'actriu més ben pagada de Hollywood, segons el rànquing publicat per la revista "Forbes". La seva participació a "Avengers: Infinity War" l'ha col·locat en el primer esglaó de la llista.

Johansson, que l'any passat no apareixia a la llista, ha desbancat així Emma Stone, protagonista de "La La Land". És possible que l'any que ve repeteixi lideratge, ja que s'estrenarà la quarta part d'"Els venjadors".

En segona posició la segueix Angelina Jolie, que va guanyar 24,5 milions d'euros. Seguidament hi ha Jennifer Aniston, amb 17 milions. Els seus ingressos no es deuen a cap participació al cinema, sinó als diners que encara rep per haver fet de Rachel a "Friends" i per treballs publicitaris.
 

 

La bretxa salarial a Hollywood es manté

La llista de "Forbes" és la primera que es publica des que es va començar a criticar la bretxa salarial a Hollywood. Tot i això, la diferència de salaris entre actrius i actors encara es manté.

Dwayne Johnson encapçala la llista masculina, amb 110 milions d'euros. Triplica el salari de Johansson, guanya 75 milions més que ella. L'actor cobra tot sol una mica menys que les deu actrius de la llista juntes.
 

 

Els salaris combinats de les deu dones més ben pagades han augmentat un 8% respecte a l'any passat, però s'han reduït un 9% en comparació amb el 2016, segons la BBC.

Només poc més del 28% dels personatges que apareixen en pel·lícules són representats per dones, segons "Forbes". Aquesta falta de papers femenins comporta que les actrius tinguin menys possibilitats de guanyar salaris tan alts com els dels homes.

ARXIVAT A:
CinemaBretxa salarial
Anar al contingut