Barcelona

Saura reconeix que a Catalunya hi ha risc d'atemptats islamistes

La detenció de diverses persones al barri del Raval de Barcelona vinculades a una cèl·lula islamista ha encès totes les alarmes. El conseller d'Interior, Joan Saura, ha reconegut, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", que hi ha risc que es produeixin atemptats islamistes a Catalunya. Saura, però, ha especificat que aquest risc no és més alt que en altres zones de l'estat.

Actualitzat
Mentre s'espera la declaració dels arrestats davant l'Audiència Nacional, que no es produirà probablement dins dimecres, el conseller d'Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura, ha afirmat  en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que ara per ara no hi ha constància que els detinguts preparessin un atemptat suïcida.

Saura també ha defugit les especulacions sobre la possible coincidència d'un gran atemptat a Barcelona amb les eleccions espanyoles, com va passar l'11-M. El conseller ha afirmat que és només un "supòsit" i ha volgut aclarir que no n'hi ha cap "constància ferma". Ara, ha dit, cal esperar les informacions que puguin aportar les declaracions dels detinguts.

El conseller d'Interior també ha qualificat d'impecable la col·laboració amb el Ministeri de l'Interior.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut