Abraçada freda entre Pedro Sánchez i l'exportaveu del grup parlamentari Antonio Hernando (EFE)
Abraçada freda entre Pedro Sánchez i l'exportaveu del grup parlamentari Antonio Hernando (EFE)
Madrid

Sánchez es reunirà la setmana que ve amb Iglesias i Rivera per "caminar junts"

El secretari general del PSOE s'ha trobat aquest matí amb el Grup Parlamentari Socialista al Congrés, on ha marcat les pautes de l'oposició al PP

RedaccióActualitzat

Pedro Sánchez ha tornat aquest dimarts al Congrés dels Diputats per presidir la primera reunió del Grup Parlamentari Socialista després del congrés federal del cap de setmana. El líder socialista ha anunciat que la setmana que ve es trobarà amb Pablo Iglesias i Albert Rivera per parlar d'un canvi de govern a Espanya.

Sánchez, que ha saludat un per un tots els parlamentaris, torna a la cambra vuit mesos després d'haver deixat l'escó i per primera vegada des de les primàries del mes de maig, que el van fer secretari general. Diu que vol "començar a caminar" amb Podem i Ciutadans sense descartar que puguin arribar a la Moncloa plegats:

"Jo els pregunto:  'Quant podem avançar junts? Cinc, deu, vint metres, cent metres? Podem arribar fins a La Moncloa junts?'  No ho sé, però l'important és que ho fem junts, que comencem a caminar."

 

 

A la reunió d'aquest dimarts es voten les noves direccions dels grups parlamentaris al Congrés, al Senat i a l'Eurocambra, direccions proposades per la nova comissió executiva federal del partit. També és el moment de presentar els nous portaveus: Margarita Robles, al Congrés, i Ander Gil, al Senat. Al costat de Robles hi ha, entre d'altres, la nova vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, o la diputada del PSC Meritxell Batet.

Anar al contingut