Barcelona

Sánchez-Camacho i Método 3 van a judici per la via civil el 16 de juliol pel cas d'espionatge

Alícia Sánchez-Camacho i l'agència de detectius Método 3 aniran a judici per la via civil el 16 de juliol, després de la demanda que la presidenta del PP de Catalunya va presentar contra aquesta agència per presumpte espionatge a la dirigent popular. Les dues parts no han arribat a un acord en la vista prèvia que s'ha fet aquest dimarts.

RedaccióActualitzat

Els advocats que defensen els interessos de l'agència de detectius Método 3 i la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, no han arribat a cap acord a la vista prèvia d'aquest dimarts. El judici per la demanda que la dirigent popular va presentar per la via civil per un delicte contra el seu honor es resoldrà en un judici previst per al 16 de juliol.

La jutge de la sala 21 de primera instància ha acceptat aquest dimarts els set testimonis que han proposat les dues parts. Entre aquestes persones que seran citades a declarar hi ha la mateixa Alícia Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Maria Victoria Álvarez, l'altra persona amb qui la dirigent popular mantenia la conversa que va ser enregistrada pels detectius.

La jutge també ha admès com a proves documentals els articles publicats a "El Mundo" i a "El Periódico". Per contra, n'ha rebutjat altres que no han transcendit. Aquestes proves possiblement formen part de la causa penal oberta pel mateix assumpte i sobre la qual pesa un secret de sumari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut