El conseller Toni Comín, amb el vicepresident Oriol Junqueras i Vicenç Martínez, director de l'Hospital Vall d'Hebron, davant el centre,  …
El conseller Toni Comín, amb el vicepresident Oriol Junqueras i Vicenç Martínez, director de l'Hospital Vall d'Hebron, davant el centre, el 10 de març de 2017 (horitzontal)

Salut invertirà 122 MEUR per renovar i modernitzar les instal·lacions de l'Hospital Vall d'Hebron els propers 5 anys

ACN Barcelona.-El Departament de Salut i l'Hospital Vall d'Hebron estan treballant per renovar les instal·lacions del centre, uns treballs que començaran aquest 2017i que s'allargaran fins el 2022. El nou edifici del centre de recerca serà la primera actuació. Comptarà amb 15 MEUR de pressupost, una part de fons FEDER, per a un projecte arquitectònic singular que ja té 5 estudis finalistes. Les inversions, de fins a 122 MEUR, inclouran la construcció d'un nou edifici de consultes externes, l'habilitació del Parc de Salut obert als barris veïns i la remodelació dels edificis assistencials. El conseller Comín, ha presentat aquest divendres el projecte que ha d'acabar amb ''el barraquisme'' d'un hospital de referència.

Anar al contingut